Voorstellen

Mijn naam is Martijn Free, ik ben geboren op 18 Februari 1992 te Bergeijk, Noord-Brabant. Bergeijk is een dorp gelegen onder de rook van Eindhoven en tegen de grens van Lommel, Belgiƫ aan. Hier heb ik gewoond, gestudeerd en ben ik opgegroeid tot mijn 25e jaar.Nadat ik mijn vriendin heb leren kennen hebben we uiteindelijk besloten om samen te gaan wonen in Utrecht. Hier woon ik dan ook vanaf 2017.

Na de middelbare school (Were-Di, Valkenswaard) ben ik in 2010 gaan studeren aan het Summa College te Eindhoven. Hier heb ik de opleiding tot Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 4 gevolgd en deze heb ik afgerond in 2014. Tijdens mijn opleiding heb ik ieder leerjaar een volledig jaar ervaring op mogen doen op een woon of werkgroep binnen de gehandicaptenzorg.

Nadat ik de opleiding afgerond had ben ik in loondienst gegaan bij Lunetzorg te Duizel. Hier heb ik 3 jaar met veel plezier gewerkt binnen de sector gedrag op zowel woon als werkgroepen. Tijdens deze 3 jaar heb ik nog een G-team (gedrag) mogen begeleiden met voetbal in competitieverband.

In 2017 besloot ik na veel wikken en wegen dat ik meer wou zien dan een instelling en meer ervaring op wou doen binnen verschillende doelgroepen. Hierop besloot ik in april 2017 mijn bedrijf Martijn Free Gehandicaptenzorg op te starten en vanuit deze naam mij in te laten huren binnen verschillende sectoren in de zorg. Ik ondervind hier tot op de dag van vandaag nog erg veel plezier van.

Ik heb op deze manier veel nieuwe ervaringen op mogen doen binnen verschillende doelgroepen zowel intramuraal- als extramuraal. Ook heb ik ontzettend veel mensen mogen ontmoeten die stuk voor stuk allemaal leerzaam zijn geweest op zijn of haar manier voor mij. Dit heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben, een ervaren zorgprofessional binnen de Gehandicaptenzorg en psychiatrie!